Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Genç İletişimciler Yarışmasında Birincilik Ödülü Geldi

İletişim alanında eğitim gören gençlerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek amacıyla düzenlenen çok sayıda üniversiteden yüzlerce öğrencinin katıldığı 31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi bu yıl da ödüllere layık görüldü.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Resmiye Tokgöz, “Haber – Haber Araştırma” kategorisinde “Yaşar Kemal’in göçmenleri: Bulgaristan’dan Diyarbakır’a Göçmenlerin Hikâyesi” adlı gazete haberiyle katıldı.

Hazırlanan haber jüri üyeleri tarafından; “Haber – Haber Araştırma” kategorisinde yarışmanın en iyisi seçilerek birinci oldu.

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Yunus Emre Aydın ise yarışmaya “Boş Fındıkçılar” adlı  çalışmasıyla katılarak finale kalan isimler arasında yer aldı.

Yunus Emre Aydın’ın “Radyo Programcılığı” kategorisinde “Boş Fındıkçılar” isimli çalışması ise yarışmada üçüncü oldu.

Pandemi nedeniyle bu yıl online olarak gerçekleştirilen ödül töreninde Fırat Üniversitesi öğrencileri çok sayıda öğrenciyi geride bırakarak derece elde etmeyi başardılar.

Yarışmadan ödülle dönen öğrencilerin başarılarını tebrik eden Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş; “Her alanda ve her bölümde öğrencilerimizin ulusal veya uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarılardan büyük mutluluk duymaktayız.

Hiç şüphesiz geleceğimiz olan gençlerimizi yarınlara en verimli bir şekilde hazırlamanın gayreti içerisindeyiz.

Fırat Üniversitesi olarak öğrencilerimize yeteneklerini geliştirmeleri ve tecrübe sahibi olmaları için her türlü desteği vermekteyiz.

Öğrencilerimiz elde ettikleri başarılarla hem üniversitemizi en güze şekilde temsil etmekte hem de aldıkları eğitimin sonuçlarını ortaya koymaktadırlar.

Başarılarından dolayı İletişim Fakültesi öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu başarıların oluşmasını sağlayan değerli akademisyenlerimizi kutluyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol