Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Gençler 3 Müjdemiz Var

Çok yakında siz gençlerimizin çok daha verimli ve güzel zaman geçirebilmeniz için son yıllardaki yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofisi, Eskirim Salonu ve Bocce Sahasınıda aldığı belirten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençler için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yakın zaman önce açmış olduğu 6 genç ofise bir yenisini daha ekleyerek İlimiz merkezindeki genç ofis sayısını 7'ye çıkarıyoruz.

Yapımı devam eden ve çok yakında hizmete geçecek olan Bocce Sahası ve Eskirim Salonu ile İlimizde bocce ve eskirim sporlarının temellerini atıyoruz.

İlimiz gençlerine verilen 3 müjde hakkında açıklamalarda bulunan Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, " İlimiz merkezinde açtığımız 6 genç ofise bir yenisini daha ekleyerek Fırat Üniversitesinde açacağımız genç ofis ile birlikte genç ofis sayımızı 7'ye çıkaracağız.

Öğrencilerimiz genç ofislerde bulunan keman, gitar, bağlama gibi enstürmanlarla müzik eğitimleri alabilecekler.

Ayrıca satranç masası, dart, langırt, masa tenisi, mini golf gibi çeşitli ekipmanlarla donatılan genç ofislerimiz, açılan kurslar ve gerçekleştirilecek olan etkinliklerle gençlerimizin sosyal gelişimlerine birçok alanda katkı sağlayacak.

Ayrıca Üniversite içinde ve dışında yapacağımız bir çok organizasyon ve faaliyetlerimizi bu merkezden yönlendireceğiz.

Biz Bocce ve Eskirim branşının Elazığ'da temelini atıyoruz.

Spor kompleksimizde Çok Amaçlı Spor Merkezinin yanında yeni bir nizami Bocce Sahası yapıyoruz.

Yine spor kompleksimizde Olimpik Yüzme Havuzu binası üst katında sıfırdan hertürlü donatılara sahip bir eskirim salonu yapıyoruz.

Bu salonlarla birlikte Bocce sporu ve Eskirim sporunda, bu tesislerden yetişen sporcularımız ile önümüzdeki yıllarda Milli takımlara inşallah sporcu verecek ve Uluslararası arenada Elazığ'ımızı ve Ülkemizi inşallah uluslararası turnuvalarda temsil edecek.

Ben desteklerinden dolayı başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekillerimize, Valimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Gençler 3 Müjdemiz Var

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol