Öne Çıkanlar ACILAR DİNDİRİLECEK İl Özel İdare Farklı Branşlarda da Ses Getirme Hedefinde! Polis Ekipleri Maske Uyarısı Yapıyor  Dünya KİCK BOKS Federasyonu  Elazığda 2. Etap 3 Bant Bilardo

Bu haber kez okundu.

GÖRÜR'DEN RAHATLATAN AÇIKLAMA

Elazığ’da, Çarşamba günü saat 00.34’te meydana gelen 4 büyüklüğündeki deprem vatandaşları korkuttu.  2020 yılında yaşanan depremin yıl dönümüne sayılı günler kala meydana gelen deprem Palu ve Kovancılar' da daha derinden hissedildi.

 VATANDAŞLAR 2020’Yİ HATIRLADI

Meydana gelen deprem sonrasında; 2020 yılında meydana 6,8 şiddetindeki depremi hatırlayan vatandaşlar, tedirgin oldular.

Depremin hissedildiği bölgelerde, bazı vatandaşlar sarsıntı ile birlikte kendilerini dışarıya attılar. Kendini yeniden hissettiren deprem sonrasında, vatandaşların aklına takılan en önemli soru; depremin, daha büyük bir depreme neden olup olmayacağı oldu.

Vatandaşların yüreğine su serpen açıklama ise hemşerimiz, deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’den geldi.

“BİNGÖL-PALU ARASI RAHATLAMIŞ DURUMDA”

Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada vatandaşları panik ve endişeye sevk edecek bir durumun yaşanmayacağını kaydetti.

Görür açıklamasında;  “Günaydın. Bu sabah memleketimde 4,0’lık deprem oldu.

Yeri Şenova/Kovancılar. Hemşerilerim hemen yazmaya başladılar. Küçük bir deprem, endişeye gerek yok.

Daha büyük depreme yol açacağını düşünmüyorum. Kanaatime göre, Bingöl-Palu arası rahatlamış durumda. Geçmiş olsun. Sevgiyle" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol