Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

GÜREŞ’TE TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Okul Sporları B Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'na ilimiz adına katılan TEİAŞ Gençlik Spor kulübü sporcusu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi öğrencisi Yunus Emre Canpolat Türkiye 3.'sü oldu.

2-6 Mart düzenlenen Okul Sporları B Gençler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda TEİAŞ Gençlik Spor kulübü sporcusu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu lisesi öğrencisi Yunus Emre CANPOLAT 60 kiloda Türkiye 3.'sü olarak büyük başarıya imza attı.

EREN; " GÜREŞ BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZ SPOR."

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren Yaptığı açıklamada ; ‘’ Güreş bizim için vazgeçilmez spor branşları arasında yer alıyor. Güreşçilerimizin antrenmanlarını ziyaret ediyor sporcularımız ve antrenörlerimizle bir arada oluyoruz. Çok Amaçlı Spor Merkezinde yaptığımız Güreş salonumuz  Milli Takım standartlarında bir salon, sporcularımızın daha konforlu ve rahat ortamda çalışmalarına devam ediyorlar. Sporcumuz Yunus Emre Canpolat’ı ve değerli antrenörlerimiz İlyas PEKER ve Mehmet Peker’i tebrik ediyor, başarılar diliyorum.'' Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol