Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

GÜRKAN MESLEK LİSELERİNE DİKKAT ÇEKTİ

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Zeycan Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

 Gürkan, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan okuldan mezun olan öğrencilerin, iş sıkıntısı yaşamayacaklarını vurguladı.

Okulun Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin ihtiyacı olan kalifiye eleman açığının giderilmesine büyük katkı sağladığının altını çizen Gürkan; “Bugün, anlamlı ve bir o kadar da gururluyuz.

Okulumuzun üretim atölyesinde öğrencilerimizle buluştuk, ürünler hakkında bilgi alıp sohbet ettik. Mesleki teknik eğitimde, ürünlerin inovatif şekilde geliştirilmesi çok önemli.

Fikri mülkiyetle bağlantılı bir şekilde patent, faydalı model, marka ve tasarım tescilleriyle ilgili gelişmeleri  MÜSİAD olarak yakından takip ediyoruz.

Bir taraftan eğitim, üretim, istihdam güçlenirken diğer taraftan da, eğitim öğretimin kalitesi sürekli artıyor, sektörle iş birlikleri güçleniyor. İşverenlerin ihtiyaç duyduğu yeterlikte, insan kaynağının üretimiyle ciddi bir dönüşüm yaşanıyor.

Özveriyle, hem eğitim gören hem de, meslek öğrenen tüm gençlerimizi tebrik ediyor, kendilerini yürekten kutluyorum. Bizleri burada misafir eden, okul idarecilerimize de şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol