Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

Harsiad Başkanı Erol “ABD’nin kukla başkanı önce kendi ülkesinin kirli tarihine baksın”

Siyasi partiler, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları sosyal medya hesaplarından Biden’a tepki paylaşımlarında bulundu. Kısa adı Harsiad olan, Harput Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Arif Erol, “soykırım” ifadesiyle alakalı şu ifadeleri kullandı; “Dünya tarihi boyunca sayısız devlet kurmuş ecdadımızın egemenliğindeki topraklarda farklı din ve mezheplerde insanlar yıllarca huzur içinde yaşamışlardır; ama bunu ABD’nin karanlık tarihi için söylemek mümkün değildir.

Ülkemizi karalayarak Ermeni lobilerine hizmet ettiğini açıkça gösteren ABD’nin seneryoyla gelen kukla başkanının Türkiye’yi hedef alması en hafif ifadeyle ahmaklıktır.

Tarihin en kadim devleti Osmanlı’nın ve devamı olan Türkiye’nin kendi tebaasında olan olmayan bir çok millete nasıl adaletle hükmettiğini kukla Başkan bilmese de 36 milletin torunları biliyor. Merhamet ve adalet çınarı bir devlete soykırım iftirası atılması aptallıktır.

ABD’nin kukla başkanı, kendi devletinin Irak’ta Suriye’de Afganistan da yaptığı katliamlara bakmalı önce. Ermenilerin kurguladıkları ve Biden’in oyunculuğunu üstlendiği bir seneryoyu temel alan bu açıklamanın hiçbir değeri yoktur.

Bu sebeplerle, Ülkemize yönelik Joe Biden’ın ağzından çıkan hadsiz sözler karşısında tüm STK’ların en sert tepkiyi göstermesi gerekmektedir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol