Öne Çıkanlar teşekkür GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ

Bu haber kez okundu.

Her Daim İyilik Derneği, Yardım Kampanyası Düzenliyor

Özellikle 24 Ocak depreminin ardından gece-gündüz gözetmeksizin her gün sahada yer alarak deprem mağduru ailelerin yüzünde tebessüm olan Her Daim İyilik derneği, ‘Merhamet Üşümesin, Bir Mont Bağışlar mısın?’ kampanyası düzenliyor.
Elazığ’daki deprem mağduru çocuklar için düzenlenen yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, Her Daim İyilik dernek banka hesabına 90 TL bağışta bulunabilecekler.

Kampanyaya vatandaşlar kendileri destek olmak istedikleri takdirde ise Elazığ Bebecim ve Gür Giyim mağazasından mont alarak 23 Ekim tarihine kadar ‘Her Daim İyilik’ derneğine bağışta bulunabilirler.


Her Daim İyilik derneği adına açıklamalarda bulunan Salih Küçüktepe; “Başlatmış olduğumuz yeni yardım kampanyamızla yardıma muhtaç çocuklarımızın eksikliklerini gidermek istiyoruz. ‘Merhamet Üşümesin, Bir Mont Bağışlar mısın?’ adı altında düzenlediğimiz kampanya 4-14 yaş arası kız-erkek çocuklarımızı kapsıyor. Kampanyamıza bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız isterlerse derneğimizin banka hesap numarasına 90 TL bağışta bulunabilir ya da kendileri belirttiğimiz mağazalardan mont alarak bizlere ulaştırabilirler. Bilindiği üzere önümüz kış mevsimi.

Bizlerde bu kapsamda tespit ettiğimiz ailelerimize soğuk kış aylarında çare ve destek olabilmek olabilmek adına böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0-552 833 23 00 nolu telefon ve sosyal medya hesaplarımızdan bizimle irtibat kurabilirler” diye konuştu.


Daha önce düzenledikleri yardım kampanyalarından da bahseden Salih Küçüktepe, “Depremi yaşadığımız günden beri faaliyetlerimizi aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Düzenlediğimiz yardım kampanyaları kapsamında daha önce Ramazan ayında 400 ailemize temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan gıda kolisi ve temizlik paketi ulaştırdık. Ramazan bayramında 10 bin çocuğumuza bayram şekeri dağıttık. Geçtiğimiz aylarda idrak ettiğimiz Kurban bayramında yaklaşık 1000 çocuğa ayakkabı ve 150 aileye kurban eti ulaştırdık Bu yardımlarımızın yanı sıra tespit ettiğimiz ailelerimize de gıda ve eşya yardımlarımız devam etmektedir.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol