Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

İl Protokolü Kuraş Türkiye Şampiyonasında

23-26 Eylül tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilecek olan Kuraş Türkiye Şampiyonasına İlimiz Valisi Sn. Erkaya Yırık, Emniyet Müdürü Celal Sel, Jandarma Alay Komutanı Kıd.

Albay Ali Yıldız, ASKF Başkanı Mustafa Gür, STK Platformu Sözcüsü Ergün Aslan ve Protokol davetlileri katılımıyla birlikte gerçekleştirilen açılış seremonisiyle birlikte müsabakalar devam etti. 51 il 449 sporcunun katılımıyla 26 eylül Pazar gününe kadar müsabakalar devam edecektir.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Gelişmekte olan Spor Federasyonları içinde Kuraş sporunda özellikle geçtiğimiz aylarda Karaman ilinde yapılan müsabakalarda üç tane Türkiye derecesi çıkarmıştık.

Kuraş sporunda bundan sonraki süreçte, şahsım ve Kurumum olmak üzere başta Sayın Valimin destekleriyle, inşallah çok daha iyi yerlere gelecektir.

Devam müsabakaların hem sporcularımıza hem de Kuraş Federasyonuna, sağlık ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum.

Buradan bir kez daha başta Sayın Valimiz olmak üzere, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, İl Özel İdare Genel Sekreterimize, ASKF Başkanımıza, Federasyonumuza ve Tüm Paydaş Kurumlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum, dedi.

Elazığ Valisi Sn. Erkaya Yırık Yaptığı açıklamada; çok kıymetli sporcularımız, hakemlerimiz, antrenörlerimiz, değerli hemşerilerim, Kuraş Federasyonu Asbaşkanı Bünyamin ER bugün burada Kuraş Şampiyonasında sizleri Elazığ olarak misafir ediyor olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Spor hiç kuşku yok ki sosyalleşme aracıdır.

Sporu yaparken sizi insanlar daha çok tanıyacak, siz daha çok arkadaşınızı tanıyacaksınız, sizler spor yaptığınız sürece sağlığınız daha iyi olacaktır. Ve gelecekte bu sayede eğitim öğretim hayatınızda da daha başarılı olacaksınız.

Bundan zerre kadar kuşkunuz olmasın.

Hepiniz zeki, çalışkan başarılı öğrenciler ve sporcularsınız. Ben sizleri muhabbetle kucaklıyorum. Elâzığ’ımız güzellikleriyle muhabbetiyle sevgisini misafir perverliğini burada olduğunuz sürece doyasıya yaşayacaksınız. Sizlere başarılar diliyorum, dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol