Öne Çıkanlar KURANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BÖLGE BİRİNCİSİ ELAZIĞDAN ANTALYA ELAZIĞLILAR DERNEĞİ BAŞKANLIĞINA YENİDEN GÜLNAROĞLU SEÇİLDİ BAŞKAN CÖMERTTEN MUHARREM AYI MESAJI BAKAN KURUMDAN MUSTAFAPAŞALILARIN KURA FERYADI!

Bu haber kez okundu.

İŞ İNSANI GÖNÜLLERİ ISITIYOR

Elazığlı iş insanı Yusuf Sugözü Cemil Baba külliyesinde günde 3 bin kişiye 3 çeşit yemek dağıttıklarını ifade ederek, bu gün itibariyle seyyar minibüs ile şehirde sıcak çorba dağıtacaklarını söyledi.

Su gözü yaptığı açıklamada, “Ben Yusuf Sugözü, Cemil Baba Aş evi yetkilisiyim, şimdide seyyar aş evimizi yaptık bu gün ilk günümüz.

Fırat Üniversitesi hastanesi önünde dağıtımı başladık, şimdi de burada PTT meydanında çorba dağıtımı yapıyoruz.

Bu gün ilk günümüz bedelsiz çorba dağıtımı yapıyoruz, günlük 2 bin kişilik kapasitemiz var.

Talep olması halinde artırabiliriz.

Aş hanede günde 3 bin kişiye yemek veriyoruz. Pandemiden önce evlere servis yapıyorduk, Yemek salonumuzda ikram ediyorduk, ancak bu pandemi dolayısıyla vatandaşlar kaplarını getiriyorlar 3  çeşit  yemeğini alıp gidiyorlar.

Deprem öncesi kayıt sistemi vardı. İhtiyaç sahiplerini belirlemiştik, ancak yaşanan depremden sonra bu sitemi ortadan kaldırdık, ihtiyacı olan herkes yemeğini alabilir.

Zaten ilimizde ihtiyacı olmayan yemek almaya gelmez.

Sabah sabah yol kenarında duran bir minibüsten birinin size sıcak çorba ikram edelim sesi ile duruyorsunuz. Lokantalar, kahvaltı salonları kapalı.

Sabah kahvaltısı ayağınıza gelmiş sıcak çorba ve ekmek hemen ayaküstü çorbanızı içip içinizi ısıtıp, Allah razı olsun diyerek işe gidiyorsunuz. Düşünen sağ olsun

Sabah çorbasını içen vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, iş insanının bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol