Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

İSA YILDIRIM HALK OYUNLARI YARIŞMALARI SONA ERDİ

Türkiye Halkoyunları Federasyonu 2021-2022 Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında, uzun yıllar halk oyunlarına hizmet etmiş yüzlerce öğrenci yetiştirmiş Hemşehrimiz İsa Yıldırım  adına düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları yarışmaları sona erdi.

09-10 Şubat tarihleri arasında Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleşen, Okul Sporları Halk Oyunları yarışmaları sonunda Yıldızlar Kategorisi'nde Şehit Önder Pınar Ortaokulu, Gençler Kategorisi'nde ise 100. Yıl Meslek Lisesi il birincisi olarak ilimizi grup müsabakalarında temsil etmeye hakkazandılar.

EREN; " ŞAMPİYONLARIMIZA GRUP YARIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM."

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; "İlimiz Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden biri bu sebeple tarih ve kültür hazinesi bir şehirde yaşıyoruz. Tarihimizin ve kültürümüzün bir parçası olan halk oyunları bizlerin vazgeçilmez bir kültür mirasıdır. Halk Oyunlarımızın tanınmasında emeği olan ve öğrenciler yetiştiren merhum İsa Yıldırım hocamızı bu vesileyle bir kez daha rahmetle anıyorum. Yarışmalarda bize eşlik eden hocamızın Eşine ve kızı Aybüke Yıldırım’a teşekkür plaketi taktim ederek, yarışmalarda birinci olan takımlarımıza ödüllerini beraber verdik. Yarışmalarda dereceye giren Okullarımızı ve İdarecilerini tebrik ediyor, grup yarışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Yarışma sonucunda dereceye giren takımlar;

Yıldızlar

Şehit Önder Pınar Ortaokulu

Gençler

100. Yıl Meslek Lisesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol