Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti İl Teşkilatı ilçe gezilerine devam ediyor

İlçe başkanı Nurettin Canpolat ise, ilçenin sorunlarını İl başkanı Or’a anlattı. Gezdiği esnaflardan durum değerlendirmesi alan Or  yaptığı açıklamalarda şu ifadelerde bulundu:

Gezdiğimiz esnaflar Palu ilçemizde ticaretin durma noktasına geldiğini ifade ediyorlar. Zincir marketlerin alıp başını gittiğini, yerel ve küçük esnaftan artık kimsenin alışveriş yapmadığını Palu’nun bu anlamda mağduriyet yaşadığını belirten  Mevlut Or; Elazığ’ın diğer ilçeleri gibi Palu ilçemizde şahsına has kültürü ile ilimizin tarihi dokusunu  bünyesinde barındıran ilçelerimizden biridir.

Tüm bunlar bizi üzmektedir.

Yerel ve küçük esnafın desteklenmesi konusunda aylardır İYİ Parti olarak elimizden geleni yapmaktayız ve yapacağız. dedi. 

İYİ  Parti Beyhan belde başkanı ise; beldelerini ziyaret eden il başkanı Or’a; beldelerinde cami hocası olmadığından dert yandı. Cenaze,Cuma namazı ve ezan vakitlerinde cemaatin hoca yokluğundan namaz kılamadığını ve camilerinin hocadan yoksun olduğunu ifade etti.

İYİ  Parti il başkanı Or; bu konuyuda gündeme alacaklarını belirterek, gezilerimiz devam edecek, çiftçimizin, esnafımızın  ve vatandaşımızın yanındayız, sorunların çözümü noktasında esnafımızın sesini  İYİ  Parti olarak duyurmaya devam edeceğiz.dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol