Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ Ya Hafriyat son yolculuğuna uğurlandı

Bu haber kez okundu.

İyi partiden Baskil Ziyareti

Gezi hakkında bir açıklama yapan İyi Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Her Çarşamba Rutin halini alan ilçe gezilerimizdeki bu haftaki durağımız Baskil.

Her ilçemizde, her beldemizde her köyümüzde olduğu gibi Baskilimiz de de ekonomiden, ticarette ticaretten tarıma kadar sorunlar dağ yumağı oluşmuş.

Vatandaşlar yüksek gelen faturalardan pazarda, markette bulunan faiş fiyatlardan bezmiş bunalmış vaziyette, çiftçilerimiz yüksek gübre ve mazot fiyatlarının altında ezilip kalmış, ekip biçemez hale getirilmiş.

Bölgede 2013 yılında yapılan 8 yıldır çiftçimizin derdine derman olmayan sulama barajı sadece yandaş müteahhitlere milyarlarca lira kazandırmış, milletimizin parası heba edilmiştir, bu liyakatsız ve basiretsiz kendi yandaşından başkasına çözüm olmayan kadroların köylümüzün derdiyle dertlenmediğini bizatihi bizlere ilettiler, bu sorunları tek tek not alıp ilk seçimden sonra iyi ve liyakatlı kadrolarımızla tüm bu sorunları köylümüzün ve milletimizin adına çözüme kavuşturmak sözünü verdik.

Mühür kimdeyse Süleyman odur dedik. Ve iyilerin İktidarında Köylü yeniden milletin efendisi olacak. Baskil İYİ olacak Elazığ İYİ olacak Türkiye iyi olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol