Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

JASAT'TAN, KAÇIŞ YOK

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Timleri (Jandarma Suç Araştırma Timi) motosiklet hırsızlarına nefes aldırmıyor.

Elazığ'da Yazıkonak Beldesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı devam eden 5 katlı  inşaatta  meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili olarak Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca olayın çözülmesi ve şüphelilerin yakalanabilmesi amacıyla Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) görevlendirdi.

İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve İl Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı meydana gelen hırsızlık ile ilgili çalışma yaptı.

Yapılan çalışmada inşaatta bütün katlarda döşenmiş olan elektrik kablolarının yerlerinden sökülerek alındığını ve toplam maddi zararının yaklaşık 45.000 TL olduğu tespit edilerek şüphelilerin peşine düşüldü.

Ekiplerin çalışmasında şüpheliler tespit edilerek takibe alındı. Şüphelinin evine operasyon yapılarak yakalandı.

Şüpheli  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edilirken çalınan malzemeler Jandarma ekiplerince sahibine teslim edildi.

Anahtar Kelimeler:
JASATTANKAÇIŞ YOK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol