Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

JASAT'TAN, SUÇ MAKİNALARINA OPERASYON

Jandarma Dedektifleri demir hırsızlarını yakaladı, aracın her yerinden uyuşturucu ve silah çıktı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Yemişlik TOKİ konutları inşaatından demir hırsızlığı yapıldığı bilgisini aldı.

Bunun üzerine harekete geçen İl Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon ile hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri ve ruhsatsız tabanca bulundurdukları öğrenilen şüphelilerin araçları takibe alındı.

Araçların Yemişlik TOKİ konutları bölgesindeki inşaat alanında bulunan demir malzemeleri transite marka araca yükleyerek olay yerinden ayrıldıkları tespit edilerek araçların seyir halinde ilerlediği esnada geçiş güzergahı olan bölgede daha önceden konuşlandırılan 1 Asayiş timi tarafından şüpheli her iki araç durdurularak şahısların üzerinde ve araçlarında yapılan kontrol ve arama esnasında kamyonetin kasa bölümünde yaklaşık 600 kilogram demir malzemesi yakalandı.

Otomobilde yapılan aramada ise sürücünün üst aramasında 1 gram esrar maddesi ve kullanma aparatı, başka bir şahısta 1 adet ruhsatsız tabanca tabanca ve 4 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca, aracın gizli bölmelerinde saklanmış olarak 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjörde takılı 6 adet fişek daha ele geçirildi.

Jandama ekiplerince 5 şüpheli gözaltına alındı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol