Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

JASAT’tan Hırsızlara eş zamanlı operasyon

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “ 14.03.2021 günü OSB Bölgesinde faaliyet gösteren Seferogullar pano isimli işletmede hırsızlık olayı meydana gelmiştir.

19.03.2021 günü Yemişlik köyünde faaliyet gösteren Toki Bölgesinde Hırsızlık olayı meydana gelmiştir.

Meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak ve şüphelilerin yakalanabilmesi amacıyla Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca Jandarma Dedektifleri (JASAT) görevlendirilmiştir.

14.03.2021 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili Jasat ekipleri tarafından yapılan araştırma sonucunda meydana gelen olayı H.D. (1990 d.lu), Y.İ. (1987 d.lu Erkek) ve O.O.(1994 d.lu Erkek) isimli şahısların gerçekleştirmiş oldukları tespit edilmiştir. Şüphelilerin adreslerinde yapılan operasyon sonucunda bahse konu şüpheli şahıslar çalmış oldukları malzemeler ile birlikte yakalanmışlardır.

JASAT ekiplerinin 19.03.2021 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgi yapmış olduğu araştırma sonucunda ise meydana gelen olayı Diyarbakır ilinden araç ile gelen M.T. (1992 d.lu Erkek ), A.Ç. (1990 d.lu Erkek) ve H.Ç. (2002 d.lu Erkek) isimli şahısların gerçekleştirmiş oldukları tespit edilmiştir. Bahse konu şüpheliler ve çalmış oldukları malzemeler JASAT tarafından yapılan operasyon sonucunda Diyarbakır ilinde ele geçirilmiştir.

Meydana gelen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheliler hakkında Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca yasal işlem başlatılmıştır. Mahkemeye çıkartılan 3 zanlıdan  2 sinin tutuklandığı 1 kişinin ise serbest bırakıldığı öğrenildi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol