Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

Kadınların  Emekleri Kermeste Görücüye Çıktı

Elazığ Hicret Mahallesi Sosyal Tesislerdeki kermes açılışına   Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk ve çok sayıda davetli katıldı. Program Hicret Mahallesi Muhtarı Murat Gülbasan’ın açılışi konuşması ile başladı. Gülbasan  Mevcut sosyal tesisin yanında 11-16 yaş aralığında çocukların eğitim alacağı   yeni bir binanın yapılacağını açıkladı.

Hicret Mahallesinin Kaderini Kadınlar Değiştirdi”

Kermesin açılışı öncesinde değerlendirmelerde bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, ”Son yıllarda yaptığımız çalışmalarla hicret mahallesinin kaderini değiştirdik. Hicret mahallesinin kaderini kadınlar değiştirdi.” dedi. Sermin Balık, AK Parti iktidarında kadınlara her zaman öncelik verdiklerini vurguladı. Balık, kadınların mutlu olmadığı bir yerde toplumun mutlu olamayacağını belirtti. Balık önce kadın önce anne demenin,  kadınların çalışma hayatında  ne kadar etkili olduğunu gördüklerini belirtti.

“Kadında Eğitim Varsa O Ailede Eğitim Vardır”

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise, yaptığı değerlendirmede kadınların eğitilmesinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Vali Yırık,  ” Kadında eğitim varsa o ailede eğitim vardır. Bir aileyi eğitmek isterseniz o ailenin annesini eğitmelisiniz.” dedi.  Vali Yırık’ın açıklamalarının ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol