Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

KURNAZ'DAN ŞARTLI EVET

Harput Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Kurnaz, katıldığı canlı yayın programında Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı’na adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Kurnaz açıklamasında, “Bir takım ayak oyunları var. Ben altyapı zeminimi hazırlarsam başım üstüne aday olurum” dedi.

MAAŞ ALMASANIZ O GÖREVİ YAPACAK MISINIZ?


Mevcut başkanın 22 yıldır aynı koltukta oturduğunu, artık bırakıp gitmesi gerektiğine vurgu yapan Kurnaz, "Ben soruyorum maaş almasanız o görevi yapacak mısınız?”dedi.

 
Bu şehre hizmet edecek ve toplumda karşılığı olan adayların önünün açılmasını ifade eden Kurnaz; "bu işin vebali büyük.  Elazığ’ın vebali 193 kişinin üstünde."diye konuştu. 


Elazığ Esnaf Odaları Birliği Başkanlığı'nı rant olarak ifade eden Başkan Kurnaz, “Ben Elazığ esnafının sokağından, caddesinden geçtiğimde inanın ben çoğu esnafı şahsen tanımıyorum.

Fakat gördüklerinde “Başkanım nasılsınız” dediklerinde ben sanki tanıyormuşum gibi yapıyorum. Ben bir teveccühün olduğuna inanıyorum.

Bu başkanlar düzeyinde, yöneticiler düzeyinde karşılığı olan bir insan olduğuma inanıyorum. Ama netice itibari ile ben birlik başkanlığı bana rant gibi geliyor. Mevcut başkanımız Cemil Bey 22 yıldan beri birlik başkanı.

Yaş 80’e dayanmış bu aşamadan sonra başkanın bırakıp gitmesi lazım. Ama yok gidilmiyor. Sizce rant mıdır değil midir? Ben soruyorum maaş almasanız o görevi yapacak mısınız?” dedi.

BİR TAKIM AYAK OYUNLARI VAR


Adaylık konusu ile ilgili ayak oyunlarının oynandığına dikkat çeken Başkan Kurnaz, “Orada bir maaş olmazsa sayın başkan buraya aday olur mu? Bildiğim kadarıyla 3 asgari ücret yani 15 bin TL alıyorlar. Ben diyorum ki maaşı bir tarafa bırakalım. Bu şehre hizmet edecek ve toplumda karşılığı olan, esnafına gerçekten yarayacak, esnafın bir derdi olduğu zaman çözümüne odaklanacak göreve talipseniz saygı duyarım. Oda başkanlarımız tarafından olsun yöneticiler tarafından olsun takdir 193 kişilik üye ve yönetim kurulunun. Elazığ’ın vebali 193 kişinin üstünde. Ciddi gerçekten hizmet getireceğine inanıyorlarsa olsun başkan. Hiç sorun yok. Ama ben diyorum ki hayır. Bu başkan Turan Kurnaz’da olmayabilir. Berberler Oda Başkanı Nizamettin Türkoğlu ve Lokantacılar Oda Başkanı Zülfü Tarhan’a özellikle dile getirdim. Gençsiniz dinamiksiniz buyurun oturun aday olun. Gelen cevap “başkanım biz kazanamayız”.  Böyle olmaz. Oda başkanısınız sizin yaşınız 35-40 bu sizin hakkınız. Açık söyleyeyim Turan Kurnaz’ın da hakkı değil. Burada birlikte bazı ayak oyunları oynanıyor. Bunlar yanlış şeyler. Bir takım ayak oyunları var. Ben altyapı zeminimi hazırlarsam başım üstüne aday olurum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KURNAZDAN ŞARTLI EVET

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol