Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

"LİGDE KALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

Elazığspor'un Genç Yıldız Oyuncusu İzzet Topatar, kimsenin ligde kalacağına inanmadığı bir dönemde takım olarak mucizeyi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Temsilcimiz Elazığspor'un genç kanat oyuncusu İzzet Topatar, geçen sezon, ligde kalma hikayesini ve gelecek sezondaki hedeflerini anlattı.

* KİMSE BİZİM LİGDE KALACAĞIMIZA İNANMIYORDU

2021-2022 Futbol Sezonu'nda Türkiye Kupası'da dahil olmak üzere 28 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Elazığspor'lu 21 yaşındaki kanat Oyuncu İzzet Topatar, geçen sezon birbirinden stresli ve heyecanlı maçlar oynadıklarını belirterek; "Öncelikle bilindiği üzere transfer tahtamız kapalı olduğu için lige genç arkadaşlarımızla başladık. Elimizden ne geldiyse vermeye çalıştık. Devre arasında transfer tahtamız açıldı ve lige kaldık. Çok iyi bir takım olduk. Kimse bizim ligde kalacağımıza inanmıyordu ama biz bunu takım olarak başardık. Bizim için gerçekten zor bir sezon geçti. Stresli ve heyecanlı çok maçlar oynadık ama hepsinin üstesinden geldik ligde kaldığımız için çok mutluyuz."dedi.

*BATMAN PETROLSPOR MAÇI'NI UNUTAMAM

Ligde kalmalarında kilit maçın Batman Petrolspor Müsabakası olduğunu, umutların tükendiği anda attığı golle umutların tekrar yeşerdiğini aktaran genç oyuncu; "Unutamadığım maç Batman Petrol Spor maçıydı umudumun bittiği maçta batman petrol maçıydı maç 1 -1 olunca işlerim gerçekten zor olacağını düşündüm ama Allaha şükürler olsun son dakika da gol atmak bana nasip oldu umutlarımız tekrardan yeşerdi."dedi.

ALATTİN TUTAŞ HOCADAN ÇOK BİR BABA GİBİYDİ BİZİM İÇİN

Sezon başından itibaren 3 farklı hocayla çalıştıklarını, her teknik adamdan birşeyer öğrendiklerini ifade den İzzet, Alaattin Tutaş'a ayrı bir parantez açarak;"Çalıştığımız 3 hocadan birbirinden çok kıymetli hepsinin emekler var üzerimizde, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben burada Alaattin Hoca'ya ayrı bir yer açmak istiyorum. Gerçekten çok mücadele etti. Hocadan ziyade ağabey -kardeş, baba gibi oldu bizlere. Bu takımın ligde kalması için elinden ne geliyorsa fazlasını yaptı  ve bunuda başardı. Emeklerinden dolayı ona çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

* TRANSFER İÇİN KONUŞMAK ÇOK ERKEN

30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi devam eden başarılı kanat oyuncu Elazığspor'da ki geleceği ile yaptığı açıklamada; "Elazığspor'la 1 sene daha sözleşmesi bulunan genç hücumcu,  "Bilindiği gibi Elazığspor'la sözleşmem devam ediyor transfer için konuşmak çok erken bekleyip görelim hakkımızda hayırlısı olsun."ifadelerine kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol