Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

MAHALLE BULUŞMASININ 5 .Sİ  GERCEKLEŞTİRILDİ

Hilalkent Mahallesinde gerçekleşen mahalle buluşmasına Vali Erkaya Yırık, Milletvekili Sermin Balık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilgili kurum müdürleri  ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantı da mahalle sakinleri sorun ve taleplerinini dile getirdiler. 
Mahalle sakinlerinin bu istekleri Vali Erkaya YIRIK, Milletvekili Sermin BALIK ve Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI tarafından çözüm yoluna gidildi.

Vali Yırık ,bugün Milletvekilimiz  ,Belediye Başkanımız ve Kurum ve Kuruluş Müdürlerimiz ile birlikte Hilalkent mahallemizin sakinleri ile buluştuk, gayemiz vatandaşlarımızın talep ve isteklerini yerinde görmek ve tesbit etmektir.

Bu gün 5. Mahalle buluşmamızı gerçekleştirdik. Bundan sonrada vatandaşlarımızla buluşmalarımız devam edecek ve tüm mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.
Bu gün gerçekleştirdiğimiz Hilalkent mahalle toplantımıza katılan  mahalle sakinlerimiz ve mahalle muhtarımıza teşekkür ediyorum. Dedi.
Mahalle sakinleri de Valimiz ,Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız ve Kurum Müdürlerimizin Mahallemizi ziyaret ederek bizlerle bir araya gelerek,  taleplerimizi dinlemeleri ve anında çözüm yoluna gitmeleri bizleri memnun etmiştir. 
Başta Valimiz Sayın  Erkaya YIRIK olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol