Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

MALATYA VE ELAZIĞ KORSANA KARŞI BİRLİKTE HAREKET EDECEK

ELZEM-DER Başkanı Nuri Gülyüz; yaptığı açıklamada meslektaşlarından destek beklediğini ifade ederek; “Malatya Emlakçılar Odası ile koordineli olarak,sürekli gündemde olan korsan diye tabir ettiğimiz, emek hırsızlarına karşı başlatmış olduğumuz çalışmaya tüm meslektaşlarından katılım ve destek bekliyoruz.” dedi.

“İş Yeri Açma Ruhsatı Olmayan Herkes Korsandır”

Başlattıkları çalışmaya ilişkin olarak bilgiler veren Gülyüz, “Korsan Emlakçı İstemiyoruz konulu, çalışmamızda herkes ulaşabildiği kadar korsana ulaşıp, yapacağımız ilk toplantıda korsan isimleri derneğimize teslim edecek ve bizler de,Ticaret Bakanlığı’mıza, toplu ihbarda bulunacağız.                                                                                                                                                        

Sosyal medya hesaplarından, internet alım satım sitelerinden ve korsan olduğunu ispatlayacağımız herhangi bir yerden; ekran görüntüsü, ad soyad, fotoğraf kısacası ihbarda kullanabileceğimiz bir delil alınıp, toplu ihbarda bulunulacaktır.                 

Vergi mükellefi olmayan, ofisi olmayan, oda kaydı ve iş yeri açma ruhsatı olmayan herkes korsandır.

Yani emlakçı değildir.                                                                                                                                    

Sadece bir sertifikası olan, yada ücretsizmesleki yeterlilik belgesi alan herkes, ben emlakçıyım diyerek ticaret yapamaz.                                                                                                                              

  Korsanları tespit edebilmek adına, üyelerimden ve meslektaşlarımdan duyarlı olmalarını bekliyorum. Bu bir şikâyet örneği olarak değerlendirilmesin, ekmeğimizle oynanılıyorsa bizlerde ekmeğimize sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol