Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Malatya’da çaldı Elazığ’da yakalandı

  Malatya’da çalınan tekne motorunun izini süren Jandarma ekipleri hırsızlık şüphelisi ve çalınan tekne motorunu Akçakiraz Beldesi’nde bir iş yerinde ele geçirdiler. 

Gerçekleştirilen operasyon ile ilgili olarak Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Malatya’da 11.08.2020 günü A.A. isimli şahsa ait Malatya İli Turgut Özal Tabiat Parkı’ndan çalınan tekne motorunun peşine düşen Jandarma ekipleri motorun Akçakiraz Beldesi’nde bir işyerinde olduğu bilgisinin alınması üzerine harekete geçti.

Jandarma ekiplerince yapılan araştırma sonucunda Olayı gerçekleştirenin F.T isimli şahıs olduğunun tespit edilmesi üzerine şüpheli yakalanmıştır.

Çalınan malzeme sahibine teslim edilmiş, şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü mücadeleye kararlılıkla devam edilmektedir. ”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol