Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞIŞLAR GERİ GELİYOR

Elazığ’da yağışlar etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü verilerine göre hafta başından itibaren yer yer ve zaman zaman sağanak yağış etkili olacak.

Pazartesi günü Elazığ’da en düşük hava sıcaklığı 11, en yüksek hava sıcaklığı ise 23 olurken, ortalama %60 oranında nem hissedilecek. Öte yandan rüzgârlar, kuzeybatı yönünden saatte 20 km hızla esecek.

Meteoroloji verilerine göre Salı günü sağanakların etkisini yitirmesi bekleniyor. Elazığ genelinde parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak, sıcaklıklar 10 ila 24 derece arasında değişecek.

Çarşamba günü gök gürültülü sağanak yağışların Elazığ genelini tekrar etkisi altına alacağı tahmin ediliyor. Hafta ortasında Elazığ’da en düşük sıcaklık 11, en yüksek sıcaklık ise 25 derece dolaylarında hissedilecek. Rüzgarlar, güneydoğu yönlü, 8 km hızla esecek. Perşembe günü ise Elazığ’da, parçalı bulutlu bir havanın hâkim olması bekleniyor. En düşün sıcaklığın 12, en yüksek sıcaklığın da 26 derece olacağı tahmin ediliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol