Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

" Mevcut Yönetime Görevden El Çektirmeleri Gerekmektedir!

54 yıllık tarihinin belki de en karanlık günlerini yaşayan ve kapanmanın eşiğine gelen Temsilcimiz Elazığspor'da belirsizlik sürerken, Bordo-Beyazlı Kulübün Efsane Başkanları'ndan Şahap Emir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şeirfoğulları'na çağrıda bulundu. Eski Başkan Emir;  mevcut yönetimin bir an önce görevden el çektirilmesine vurgu yaparak, kulübün son 10 yılının mali denetime tabii tutulması gerektiğini söyledi...

Şahap Emir, vâkit geçirmeden bir ân önce Elazığspor Câmiası’nın önde gelen simalarının biraraya getirileceği geniş katılımlı bir istişâre toplantısı düzenlenmesini ve önderlik yapacak isim olarak da Elazığspor’da yıllarca 2. Başkanlık görevinde bulunmuş olan final Dergisi ve Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci İşadamımız İbrahim Taşel, Mustafa Urhan, Mustafa Ballıca, Hayrettin Karamazı, Yasemin Açık'ı önerdi.

Elazığspor Tüzüğünün de değişmesi gerektine dikkat çeken Şahap Emir; " Derhal kulüp ama sözleşmesi ( tüzüğü ) borçlanmanın kolay olmayacağı genel kurulların sözde oylamalar gibi komik ibra sahnelerine mahal vermeyecek ve daha birçok saçma uygulamaların velevki istense bile yapılamayacağı tarzda değiştirilmelidir.

Aksi halde iyi niyetli dürüst insanlar pislikleri temizlerler ama bir gün gene bir Allah’tan korkmaz gelir gene herşeyi berbat eder gider." dedi.

Eski Başkanlardan Şahap Emir'in gündeme bomba gibi düşen açıklamaları şöyle;

*DOĞRU KİŞİLER DOĞRU ADRESLERDİR....

"Can ELAZIĞSPOR Camiasına ;

Saygıdeğer Kardeşim Sakir Kahraman Bey’in paylaşımında Benim Fotoğrafımın da bulunması ve acızane İsmimden pozitif behsedilmesinden onur duyuyor olduğumu belirtmek istiyorum Hakikaten Canım ELAZIĞSPOR‘umuzun şu an bulunduğu pozisyondan kurtarılıp yeniden layık olduğu Süper Lig'e yükselmesini temin edecek bir oluşum umutla beklenen bir gelişmedir ve olması da gerekendir.

Sayın Hayrettin KARAMAZİ, Sayın Mustafa URHAN isimleri toplumumuz tarafından tasvip edilen onurlu ve güvenilir insanlar ve şehrimizin nadide DEĞER’leridirler.

Yani doğru kişiler doğru adreslerdir.

Bu Saygıdeğer isimlere Başkanlık yapmamış olsalar da birçok dönemde onurları ile yönetimlerde görev alan Sayın Yasemin AÇIK ve Sayın İbrahim TASEL ve Sayın Mustafa BALLICA ve tek tek isimlerini sayamayacağım birçok Saygıdeğer İSİM bir araya getirilir mi? bilmiyorum ama ideal bir çözüm olur kanaatindeyim."

* KULÜBÜMÜZÜN SON EN AZ SON 10 YILI İNCELENMELİDİR.

"Ancak ; geçmişte hasbelkader bir dönem başkanlık yaparak şampiyonluk da iddialı takımı küme düşüren ve kendisini de yaklaşık 1,3 milyon TL alacaklı çıkartan ve bunu kulüpten tahsil eden ve herkesin şikayetçi olduğu şimdiki başkan için o benim piyonum’dur diyen bir zat’ın yaptığı ve maalesef yanına kar kaldığı gibi olmamalıdır.

Zira kulübü bu hale getirenlere borç ödemek gibi bir ahmaklığı bu sözü edilen değerli şahsiyetlere yüklemek hem bu nezih insanlara hakaret hem kurtuluşun önünde büyük bir engel ve hem de bu kötü durumun mesullerini ödüllendirmek anlamı taşır.

Şuan ki başkan ve yöneticiler kamuoyunda söylendiği , yazılıp çizildiği gibi hırsız mıdırlar bunu biz bilemeyiz.

Ama TÜRKİYE Cumhuriyeti bir MUZ Cumhuriyeti değildir.

Devletimizin resmî mali denetleme kurumları vardır. Mutlaka sanırım kulübümüzün son en az son 10 yılı incelenmelidir.

Kanunsuz giderler tespit edilip buna müsebbip olanlardan tahsil edilmeli ve yukarıda sözü gecen mümtaz insanlar eğer görev alacaklarsa onlara geçmişteki varsa hırsızlıklardan oluşan borçları ödemek gibi bir garip ve haksız mesuliyet yüklenmemelidir."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol