Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ CİNİSLİ’DEN ERCAN’A ÖZEL ZİYARET

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Elazığ iş dünyasının  başarılı isimlerinden olan  ve Elazığ’da istihdama sağladığı katkılarla adından söz ettiren  Yüksel Ercan ile yaptığı görüşmeden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

  İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli önceki dönem MHP  İl Genel Meclisi Üyesi olan Yüksel Ercan’ı   Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerinde ziyaret etti. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli’nin şehir ekonomisinin durumu, sanayici ve üreticinin sorunları ve sorunların çözümü  noktasında Yüksel Ercan’ın görüşlerini aldığı ifade edildi.

Şehrin genel ekonomik yapısı, işsizlik, yeni istihdam alanlarının oluşturulması ve OSB’lerin büyütülmesi ile yatırımcının önündeki engellerin kaldırılması gibi konularda görüşlerini ifade eden iş insanı Yüksel Ercan’ın, ilimizin siyasi yönelimleri ve mevcut siyasi konumu hakkında da bilgiler verdiği kaydedildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol