Öne Çıkanlar STK Temsilcileri Bakan Soylu İle Görüştü DUA BEKLİYOR İFLASIN EŞİĞİNDE Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor yıkım

Bu haber kez okundu.

Miniklerden Göktaş’a Kandil Ziyareti

Regaip Kandili dolayısıyla Prof. Dr Fahretin  Göktaş’ ı ziyaret eden Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri Göktaş’ın kandilini kutlayarak kandil simidi ikramında bulundular. 

Prof Dr. Göktaş çeşitli hediyeler verdiği minikler  hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmediler.

  Rektör Prof. Dr Fahretin  Göktaş Miniklerle Tek Tek İlgilendi

Miniklerin gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili olarak Fırat üniversitesinden yapılan açıklamada, “Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, Regaip Kandili dolayısıyla Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Göktaş’ın kandilini kutladılar. 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Ümit Ferit Aldım ile birlikte kreş öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarette minik öğrenciler Rektör Prof. Dr. Göktaş’a kandil simiti ikramında bulundular.  

Çocuklarla tek tek ilgilenen Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş  ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol