Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

MÜSTAFİ TÜMAMİRAL YAYCI'DAN GÜNIŞIĞI'NA ZİYARET

Konferans vermek üzere Elazığ’a gelen Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (BAU DEGS) Başkanı Emekli Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Günışığı Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca'dan, Elazığ'ın gündemi konusunda bilgiler alan Doç. Dr. Cihat Yaycı, Elazığ'ın hayatındaki önemine değindi. Elazığlı olmaktan onur ve gurur duyduğunu dile getiren Yaycı, Elazığ'ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkanı ve kalbi durumunda bir şehir olduğunu, milli dokusuyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda çok önemli bir rol oynadığını belirtti.

ELAZIĞ, ÇOK MODERN VE SEÇKİN İLLERDEN BİRTANESİ

Yaycı; ziyarette yaptığı değerlendirmede; “Günışığı Gazetesi'ni ziyaret etmekten, değerli dostum Nafiz Koca’yı ziyaret etmekten, sizleri ziyaret etmekten memnuniyet ve onur duyuyorum. Elazığ’a yıllar sonra geldim Elazığ’ın çok modern ve her bakımdan Türkiye’nin seçkin şehirlerinden birisi olduğunu görmekten de ayrı bir mutluluk duydum. Elazığ, Türkiye Cumhuriyeti’nin kalkanı ve kalbi durumunda bir şehirdir, milli dokusuyla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda çok önemli bir rol oynamıştır. Milli mücadelenin de Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Elazığ’da kararın alındığını ifade etmek isterim. 1916, 1. Dünya Savaşı esnasında Elazığ’da o zaman Gazi Mustafa Kemal Paşa o zamanlar 2. Ordu Komutanı iken Kurtuluş Savaşı ve Milli Mücadele kararını Elazığ’da alıyor. Elazığ çok önemli bir şehirdir o sebepten bende Elazığlı olmaktan onur ve gurur duyuyorum.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol