Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

NEREYE GİTSEK EKONOMİDEN FERYAT EDEN İNSANLAR VAR”

CHP Genel Merkezi’nin görevlendirmesi ile aralarında CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL’ unda yer aldığı 25 Milletvekili ve Parti Meclisi Üyelerinden oluşan heyet iki günlük ziyaret programı nedeniyle Uşak’ta çalışmalarına başladı. CHP’li vekiller daha önce de Elazığ’da depremin vatandaşlarda yarattığı mağduriyetleri dinlemek amacıyla Elazığ’a gelmiş sonrasında ise tespit ettikleri sorunları rapor haline getirerek kamuoyuna açıklamıştı.

Elazığ’da 24 Ocak’ta meydana gelen depremin 1. yıldönümünde kentimize gelen ve 2 gün boyunca mahalle mahalle gezerek depremzedelerin sorunlarını dinleyen ve daha sonrasında kentte çözülmesi gereken sorunları çözüm önerileriyle beraber rapor haline getirip kamuoyuna açıklayan CHP’li milletvekilleri vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek üzere Uşak’a gitti. 2 gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan heyetin içinde CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL da yer aldı.

Uşak ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel EROL, “Bildiğiniz üzere Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatlarıyla yurttaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve yerinde görmek, sonrasında bunları rapor haline getirip çözüm önerileri geliştirmek amacıyla Elazığ depreminin 1. Yılında 30 milletvekilimizle Elazığ’da çalışmalar yaptık, Elazığ’da depremzede hemşerilerimizin yaşadıkları sorunları dinledik ve yaşanılan sorunları rapor haline getirerek çözüm önerileriyle beraber kamuoyuna açıkladık.

Bugün de Uşak’taki yurttaşlarımızın sorunlarını dinlemek üzere 25 milletvekilimizle buraya geldik.

Tıpkı Elazığımız gibi vatan savunmasında pek çok evladını şehit veren bir kent Uşak. Bu nedenle kahramanlarımızın milletimize emaneti olan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret ettik.

Uşak’taki çalışmalarımız kapsamında ekonomik kriz ve pandemi nedeniyle esnafımızın gün geçtikçe artan sorunlarını dinliyoruz, sıkıntılara yönelik çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Sağ olsunlar Uşak’taki yurttaşlarımız bizlere yoğun bir ilgi gösterdiler. Nereye gitsek ekonomiden feryat eden insanlar var.

Yurttaşlarımızın sorunlarını dinleyip onların sorunlarına çözüm üretmek adına yetkililere çağrıda bulanacağız. CHP Heyeti olarak yurttaşlarımızın sorunlarını sıkıntılarına çözüm bulmak için her türlü mücadeleyi vereceğiz,” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol