Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

O Eski Halinden Eser Yok!

Elazığspor Tesisleri’ndeki 1 numaralı sahanın yenileme çalışmaları tamamlandı. Kulüpten edinilen bilgiye göre Kulüp Tesisleri'nde bir süredir devam eden çim yenileme çalışmaları sona erdi. Elazığspor Tesislerinin daha önce kaderine terk edilen alt sahası Elazığ Belediyesi ve Başkan Serkan Çayır'ın gayretleriyle yeniden hayat buldu..

Bir yandan maddi problemlerle boğuşan ve bir yandan da sportif başarılara imza atmaya çalışan Serkan Çayır Başkanlığı'ndaki Yönetim Kurulu Kulüp Tesisleri'nin de çehresini değiştirmek için çaba harcıyor. Göreve geldiği günden itibaren ilk olarak Elazığspor Tesislerinin giriş kısmında çalışma başlatan daha sonra tesisler içinde bakım ve onarım işlerini yürüten Bordo-Beyazlı Yönetim Kurulu çimleri kurumaya yüz tutan Gökmen Yıldıran 1 No'lu Antrenman Sahası'nı da yeniledi. Serkan Çayır'ın girişimleriyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Stadyum yetkilisi Mustafa Atagün'ün özverili çalışmalarıyla daha önce kaderine terk edilen Gökmen Yıldıran 1 No'lu Antrenman Sahası artık eski görüntüsünden çok uzak.

YORUMLAR (0)

Anahtar Kelimeler:
O Eski Halinden Eser Yok!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol