Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

O ŞÜPHELİ YAKALANDI

 Elazığ Emniyet Müdürlüğü’nden yakalanna şüpheli ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “ Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’müzce; ilimiz basın yayın organlarına, Elazığ Belediyesi eski bilgi işlem müdürü ali dursun er’in aracına saldırı şeklinde yansıyan olayın, şüphelisinin M.K. (22) isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli ekiplerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Ayrıca söz konusu şahsın, olayın meydana geldiği 08 Ocak 2022 tarihinde ilimiz Çarşı Mahallesi'nde pansiyon, döner salonu, kuyumcu ve terzi olarak faaliyet gösteren 4 ayrı işyerinin camlarını kırdığı ve bir marketin de camını kırdıktan sonra kasadan para çaldığı, kozmetik, iletişim ve kırtasiye olarak faaliyet gösteren 3 ayrı işyerinin, camları ile bir araç camını daha kırdığı belirlenmiştir.

Mala zarar verme ve işyerinden hırsızlık olaylarının şüphelisi M.K., tamamlanan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilmiştir.”

Anahtar Kelimeler:
O ŞÜPHELİ YAKALANDI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol