Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Özat, Süre İstedi!

Önceki akşam Elazığ’a gelen ve Pazar günü Elazığspor Tesisleri’nde antrenmanı izledikten sonra başkan Selçuk Öztürk’le görüşen Ümit Özat, teklifi düşüneceğini ve Pazar günü nihai kararını vereceğini belirterek Elazığ’dan ayrıldı.
*PAZAR GÜNÜ KARARINI VERECEK…
Ümit Özat’ın Türk futbolu adına değerli bir teknik adam olduğunu belirten TY Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, “Ümit hocamız rüştünü ispatlamış değerli bir teknik adamdır. Geçmiş dönemlerde de kulübümüzde görev yaptı malumunuz üzere. Kendisiyle verimli bir toplantı yaptık ve babasının rahatsızlığından dolayı Ankara’ya döndü. Teklifimizi düşünmek için bizden süre istedi ve Pazar günü (dün) nihai kararını bildireceğini belirtti” dedi.



ÖZAT: " ANLAŞMA SÖZ KONUSU DEĞİL"
Tecrübeli çalıştırıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını açıkladı. Özat, twitter hesabından yaptığı açıklamada; Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Elazığ şehrinde de çok değerli dostlarım var. Bu ziyaret kalbimde ayrı bir yere sahip olan Selçuk başkan ile fırsat buldukça gerçekleştirdiğimiz sıradan bir görüşmedir. Elazığspor ile herhangi bir anlaşma söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ÖzatSüre İstedi!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol