Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Öztürk: Büyük Bir Şaşkınlıkla Öğrenmiş Bulunuyoruz

Tetiş Yapı Elazığspor, 24 Şubat Çarşamba günü Kastamonuspor ile karşılaşacak.

Kastamonuspor – Elazığspor karşılaşması yayıncı kuruluş tarafından programa alınmadı.

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk de yayıncı kuruluş ile ilgili açıklama yaptı. deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

ÖZTÜRK: BÜYÜK BİR ŞAŞKINLIKLA ÖĞRENMİŞ BULUNUYORUZ

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk yaptığı açıklamada, “24 Şubat Çarşamba günü Misli.com 2.Lig Kırmızı Grup 25.hafta müsabakasında deplasmanda karşılaşacağımız Kastamonuspor müsabakasının yayıncı kuruluş Misli.com tarafından yayın programına alınmaması bazı soru işaretlerine neden olmuştur.

Hem Elazığspor’umuz hem de rakibimiz Kastamonuspor açısından hayati önem taşıyan bir müsabakanın yayın programına alınmamasını büyük bir şaşkınlıkla öğrenmiş bulunuyoruz.

Yaklaşık 600 bin nüfuslu şehrimizin marka değeri olan, çeşitli sezonlarda Süper Lig’de boy gösterip, 54 yıldır profesyonel liglerde şanıyla, şerefiyle ve ay yıldızlı çayda çıralı armasıyla mücadele eden Elazığspor’umuzun, böylesi kritik bir mücadelede maçının yayınlanmaması hiçbir akla sığmamaktadır.

Elazığspor’umuz gibi rakibimiz Kastamonuspor içinde hayati önem taşıyan bu müsabakanın yayın akışı programına dahil edilmesini bekliyor, kamuoyuna saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol