Öne Çıkanlar STK Temsilcileri Bakan Soylu İle Görüştü DUA BEKLİYOR İFLASIN EŞİĞİNDE Defterdarlık Binası Hizmete Açılıyor yıkım

Bu haber kez okundu.

PALU KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Mesajı

Basınımız; başta milli konular olmak üzere, her meseleye yapıcı ve sağduyulu tavırla yaklaşması,millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arzetmektedir.İnanıyorum ki gazetecilerimizin sahip oldukları bu sorumluluk ile Elazığ'ımızın ve Ülkemizin ,ekonomik,sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için olumlu rol üstlenmeye devam edeceklerdir diye düşünüyorum.

Gazetecilik haber vermenin ve haber duyurmanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında günlük hayatın vazgeçilmez bir unsurudur.

Gazeteci Toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken ,diğer taraftan da vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Basın yayın orğanları içersinde çalışan muhabirinden,kameramanından,sayfa editörüne,yazarlarından,matbaasında çalışan emekçilerinden,patron ve yönetim kadrosuna kadar tüm gazetecilerimizin 10-Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor,yaşamlarında sağlık ve huzur içersinde,başarılar diliyoruz.

PALU KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ADINA; BAŞKAN FADIL ÜLGEN.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol