Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

PROBLEM İLGİSİZLİĞİN GÖSTERGESİ!

. Bu noktada İlimize baktığımızda Bingöl istikametinden Elazığ’a girişte yaşanan olumsuzluklar şehrin imajı açısından çok ciddi problemler oluşturuyor.   Yaşanan aksaklıklar akıllara sorunlar yöneticiler tarafından görülmüyor mu? Sorusunu getiriyor

Bingöl istikametinden, Elazığ’a gelişte , yol boyunda yaşanan olumsuzluklar vatandaşı canından bezdiriyor. Bir tarafta, Yazıkonak Beldesi içerisinde ki trafik ışıklarının düzensizliği, bir taraftan da şeker fabrikası kavşağından sonra, başlayan yol güzergâhında ki; toz, toprak sahipsizliğin ve ilgisizliğin bir göstergesi...

Bingöl istikametinden, Yazıkonak Beldesi’ne girişte bulunan trafik ışıklarındaki dengesizlik, vatandaşı canından bezdiriyor. Sosyal medya da yapılan paylaşımda,  Bingöl tarafından Yazıkonak’a girişteki ilk trafik ışıklarının, tam bir çile olduğu belirtilerek yetkililerin dikkatine sunuldu.

Birçok vatandaşın, çözülmesini istediği sorunlar ile ilgili  yaptıkları sosyal medya paylaşımı ise şöyle:

Çevre yolu geçişine, verilen yeşil ışık süresi 15 saniye, kırmızı ışık süresi 63 saniye, Çevre Yolu’nda, belirli saatlerde, kırmızı ışıkta trafik yoğunluğu meydana geliyor. Oysa tali yoldan ancak birkaç araba ya geçiyor, ya geçmiyor. Bu geçiş saniyelerinin, tersine olması gerekiyor. İlgililerin dikkatine sunulur.” Birçok vatandaşın, müzdarip olduğu trafik ışıkları konusunda, yapılan paylaşım sonrasında, problemin  çözülmesini isteyen  vatandaşlar da  çok sayıda yorum yaptı.

YOL BOYU TOZDAN GEÇİLMİYOR

Aynı istikametten,  Elazığ’a gelirken, Organize Sanayi Kavşağı’nı geçtikten sonra, başlayan toz bulutları da dikkati çekiyor.

Küçük Sanayi Sitesi ve Çevre Yolu, arasında bulunan yan yolun, stabilize olması nedeniyle, kamyonların geçişi esnasında, çıkan toz bulutları hem yoldan geçen araçlarda rahatsızlık yaratıyor, hem de çevrede bulunan iş yerlerindeki esnafların nefes alamaz hale gelmesine neden oluyor.  

Çevre Yolu kenarında işletmeleri bulunan esnafla,r ilgisizlikten yakındıklarını ifade ederek,” Burası Elazığ’ın girişi, böyle bir manzara Elazığ’a yakışıyor mu? Bunu neden hiç kimse görmüyor? İşletmelerimiz toz toprak içerisinde canımızdan bezdik. Bu tozdan dolayı  müşteri gelmez oldu.  Tozlu yol güzergâhı, Kekliktepe Polis Kontrol Noktası’na kadar,  uzanmakta artık yetkililerden,  gereken duyarlılığı görmek istiyoruz” dediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol