Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

PROF. DR. MUSTAFA YILMAZ İÇİN EMEKLİLİK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Törene katılan Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, Tıp fakültesinin kurulduğu 1987 yılından beri hem bilimsel manada hem eğitim anlanın da hem de idari manada birçok görevlerde bulunmuş olan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ın emeklilik törenine katılmaktan onur duyduğunu dile getirdi. Herkesin kendisini takdirle ve şükranla andığını o nedenle kendisine Tıp Fakültesine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini sundu. Prof. Dr. Metin kaya Gürgöze, Tıp Fakültesi adına Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’a bir teşekkür Plaketi sundu.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuzda, Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ın 1987 yılından beri Tıp Fakültesinde ve Fırat Üniversitesi hastanesinde hizmet verdiğini, kendisinin fakültedeki hizmetinin dışında 1991-1994 Yılları arasında Fırat Üniversitesi Hastanesinde Başhekimlik yaptığını, idari yönden de Tıp Fakültesine ve Fırat Üniversitesi hastanesine çok ciddi katkılarda bulunduğunu dile getiren Kayguzusuz, Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ın aslında aralarından ayrılmadığını belki mesleki yaşantısından biraz uzaklaşacağını ancak hep kendileriyle beraber olacağını söyledi. Yılmaz’a teşekkür eden Kaygusuz, Fırat Üniversitesi Hastanesine verdiği katkılarından dolayı Fırat Üniversitesi Hastanesi adına Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’a teşekkür Plaket verdi.

Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’ın Kızı Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Merve Yılmaz Bozoğlan, herkese burada oldukları için teşekkür ettiğini, hiçbir evladın babasının ötesine geçemeyeceğini ancak onun çizdiği yolda elinden geldiğince yürümeye çalışacağını, kendisinin de onu yaptığını, babasının kendisine bileğinin hakkıyla bir yerlere gelmeyi öğrettiğini ve o çizgiden çıkmadığını söyleyen Yılmaz Bozoğlan, herkese çok teşekkür ettiğini Allah’ın herkese böyle emeklilikler yaşatmasını dilediğini sözlerine ekledi.

Son olarak törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz’da herkese teşekkürlerini sunduğunu, Cenabı Allaha binlerce Şükür ettiğini, bütün her şeyini borçlu olduğum Aileme, Çocuklarıma Torunlarıma teşekkür ediyorum ifadelerini kullanan Yılmaz, kendisini bu güne kadar yetiştiren hiçbir zaman engel çıkarmayan devletime şükranlarımı sunuyorum dedi.

PROF. DR. MUSTAFA YILMAZ KİMDİR

1977 Hacettepe Üniversitesi lisans eğitimini ardından Sağlık Bakanlığı’na bağlı Kütahya, Bingöl ve Erzurum illerinde görev yaptı. 1985 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde lisansüstü eğitimlerini tamamladı.

1987 yılında ilimiz Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’ndaki görevine başladı.

1989 yılında Doçent 1995’te Profesör Unvanı aldı.

1989-94 tarihleri arasında Fırat Üniversitesi Hastanesi başhekim vekilliği ve başhekimliği hizmetlerinde bulundu. Ayrıca, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu müdürlüğü ve üniversitemizde çeşitli kademelerde idari görevlerde bulundu. 

Alanında uzman makaleler, tıp fakültelerinde okutulan kitaplarda bölüm yazarlıkları ve sağlık hizmetleri için hazırlanmış kitapları bulunan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, 03.01.2022 tarihinde emekli olmuştur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol