Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Reis 67 Yaşında

Cuma namazına gitmek için İstanbul'daki evinden çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğum gününü kutlayan vatandaşlarla sohbet etti. Bir grup vatandaş hazırladıkları pastayı, 67 yaşına giren Erdoğan'a kestirdi.

Cuma namazına gitmek üzere Üsküdar Kısıklı’daki evinden çıkan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, makam aracını, konutunun yakında bulunan pastanen önünde, kendisini pasta ve çikolatayla bekleyen vatandaşları görünce durdurdu.Telefonda Sohbet Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Aracından inen Erdoğan, doğum gününü kutlayan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Pasta ve çikolata ikram edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan teşekkür ettikten sonra cuma namazını kılacağı Büyük Selimiye Camii’ne gitti.

Anahtar Kelimeler:
Reis 67 Yaşında

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol