Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

SAKARYA'YI GECEMEDIK 2-0

Tetiş Yapı Elazığspor, Sakarya deplasmanından puansız dönüyor…

2. Lig Kırmızı Grup’ta erteleme maçında, önemli eksikleriyle deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olan Tetiş Yapı Elazığspor, rakibine 2-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı.

Saat 13.00’de Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada oyunun kontrolünü baştan sona elinde bulunduran Sakaryaspor ilk yarıda yakaladığı net fırsatları değerlendiremezken Elazığspor’un genç eldiveni Ali Karataş kalesini gole kapadı.

2. Yarıya etkili başlayan Elazığspor’da 53.Dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Hebat’ın vuruşu direkten dönerken, bu pozisyonun hemen ardından Elazığspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topu önünde bulan Ümit Arslan düzgün bir vuruşla takımını 1-0 üstün duruma geçirdi.

Etkili oyununu maçın 2. Yarısında da sürdüren Sakaryaspor, 76.Dakikada Ali Özgün’ün golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda Tetiş Yapı Elazığspor’un gol girişimleri sonuçsuz kalınca, karşılaşma Sakaryaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonucun ardından Sakaryaspor 25 puana ulaşırken, Elazığspor ise 14 puanda kaldı.

Bordo-Beyazlı ekibimiz, 23 Aralık Çarşamba günü sezonun 16.Hafta mücadelesinde ilimizde Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
SAKARYAYI GECEMEDIK 2-0

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol