Öne Çıkanlar yerelhaber elazığhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

Saylan ve Koskar'dan Gazetemize Ziyaret

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Nafiz Koca ve personelin gününü kutlayan Saylan ve Koskar, üzerinde Palu fotoğrafı bulunan kupa bardak hediye etti.

"GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK"

Palu eski il genel Meclis Üyesi Hüseyin Saylan, ziyarette yaptığı açıklamada, gazeteciliğin zor bir meslek olduğu belirterek, "10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle sizleri ziyaret etmek istedik.

Sizleri bugünde anımsayıp küçük bir hediye sunmak istedik.

Gazetecilik mesleği çok zor bir meslek.

Savaş anında dahi gazeteci ön cephede çalışan bir camiadır. Dolayısıyla 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz.

Nafiz Hocamın her zaman doğrunun yanında, yanlışın karşısında olduğunu biliyoruz. Bu vesile ile Nafiz Bey ve ekibine çalışmalarında başarılar dilerim." dedi.

"BİZİ ÖZEL GÜNÜMÜZDE BİZLERİ UNUTMADILAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca, "Palu il genel meclis üyemiz Hüseyin Saylan ve Palu belediyesi encümeni değerli Cumali ağabeyimizle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da özel günümüzde bizleri unutmadılar. En önemlisi de Palu sevdalısı olduğumuz için Palu fotoğraflı kupayı getirdiler.

Bu vesile ile bizleri ziyaret edip nezaket örneği sergilediği için sayın başkanıma teşekkür ediyorum.

Palu'ya daha güzel hizmetler yapması için sayın başkanımızı önümüzdeki süreçte daha güzel yerlerde Palu için elini değil, gövdesini harekete geçirmesini bekliyoruz."  ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol