Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN

Bu haber kez okundu.

SEÇMENE SAYGISIZLIK DEĞİL Mİ?

Yazıkonak beledisi belediye başkanı olan Aydın Ayaz karşısında 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisinden girdiği seçimi fark atarak kazanan Hatif çadırcı seçildikten sonra yaptığı açıklamalar ile gündeme oturmuştu.

Başkan Çadırcı açıklamalarında bir enkaz devraldığını, belirterek Ak Parti hakkında eleştirilerde bulunmuştu.

Ancak geçen süreçte Ak Parti saflarına katılması başta partisi Saadet Partisi olmak üzere seçmeninin de tepkisini çekmişti.

Başkan Çadırcının AK Partiye geçmesini eleştiren seçmenler,” Başkan Saadet Partisinden seçildi.

Biz ona Saadet partisinde diye oy verdik.

Ak Partiye geçsin diye oy vermedik. Bu seçmene karşı büyük bir saygısızlıktır” Dediler.

Hatif Çadırcı kimdir?

1972 yılında Bingöl’ün Yedisu ilçesine bağlı Kabaoluk köyünde dünyaya geldi. Belli bir süre yurt dışında Avusturya’da yaşayıp sonrasında Türkiye’ye dönüş yaptı.

Yazıkonak Belediye Başkanlığı için 2014 yılında Saadet Partisi’nden aday olan Hatif Çadırcı az bir oyla seçimi kaybetti. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Yazıkonak halkının teveccühü ile Saadet Partisi’nden Yazıkonak Belediye Başkanı olarak seçildi.

Lise mezunu olan Hatif Çadırcı evli ve 4 çocuk babasıdır.

Hatif Çadırcı 14 Temmuz 2021 tarihinde AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozeti takılarak AK Parti'ye geçti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol