Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

'Şehrimiz İçin Birlikteyiz' Toplantısı

Toplantıya Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ve STK yöneticileri katılacak.

Pandemi nedeniyle online olarak gerçekleştirilecek toplantıda Elazığ'ın sorunları ve problemlerini görüşülerek çözüm önerileri sunulacak.

YAŞAR: "BİR ARAYA GELME VE KENETLMENME İHTİYACI HASIL OLDU"

Toplantıya ilişkin bilgiler veren Elazığ STK Platformu Çalışma Grubu Dönem Sözcüsü Servet Yaşar Özdemir, "Şehir olarak yaşadığımız depremin ve ardından gelen pandeminin etkisiyle hem ekonomik hem de sosyal yönden sarsıntılar geçirdik.

Bu süreçte devletimizin yardımları ve destekleri bir nebze olsun şehrimiz insanlarını rahatlatırken devam edegelen sorunlar ve sıkıntıların çözümü noktasındaki arayışlar da devam etmektedir.

Bu yüzdendir ki şehir olarak; bütün zamanlardan daha çok biraraya gelme ve kenetlenme ihtiyacı hasıl olmuştur.

Bu bağlamda biz STK platformu olarak; halkımızın bizden beklediği misyona dayanarak, şehrimizde etkili ve yetkili insanlarımız ve idarecilerimizle biraraya gelerek; şehrimizde yaşanan gelişmeleri, halkımızın yaşadığı sıkıntı ve problemlerin çözümleri noktasında nelerin yapılabileceğini, şehrimizle alakalı yapılabilecek projeleri ve bunun gibi meselelerin görüşüleceği toplantılar düzenlemeye karar verdik." dedi.

TOPLANTI BELLİ ARALIKLARLA YAPILACAK Yaşar,

"Şehrimiz için birlikteyiz " diye adını verdiğimiz bu toplantılarımıza ; Valimizi, Belediye Başkanımızı, Şehrimizin bütün M. Vekillerini ve siyasi partilerimizin il başkanlarını davet ettik.

Belli aralıklarla mutat hale getirmeyi düşündüğümüz bu toplantılarımızın ilkini, bu çarşamba günü saat 19:00'da pandemi nedeniyle internet üzerinden canlı bağlantı ile yapmayı planlıyoruz.

Toplantılarımızın tarihi ile birlikte sonuç bildirgesini de yine siz değerli basın ve medya kuruluşlarımız aracılığıyla halkımızla paylaşacağımızı bildirir saygılar sunarız." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol