Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ Keleştimur BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ Ya Hafriyat aday

Bu haber kez okundu.

Semih Işıkver’den Öğretmenler Günü Mesajı

Öğretmenlerimiz, tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de demokrasi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, kültürel ve bilimsel gelişmelere katkıda bulunan, kendine güvenen, sahip olduğu bilgiyi insanlığın yararı için kullanan nesiller yetiştirmeye devam etmektedir.

Öğretmenlerimiz, milletimizin yaşadığı her olayda ve her durumda mevcut sorunlar karşısında sağduyulu bakış açısıyla çözümün parçası olmaktadır.

24 Ocak Elazığ depreminde de, dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde de ilimizde görev yapan öğretmenlerimiz, filyasyon çalışmalarında, vefa sosyal destek ekiplerinde, yardım çalışmalarında en ön saflarda yer almıştır.

Öte yandan uzaktan eğitim çalışmaları ile öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmaması noktasında çaba gösteren öğretmenlerimiz, tüm bu gayretli çalışmalarla sürecin isimsiz kahramanları olmuşlardır..

Bu duygu ve düşüncelerle mesleklerin en onurlusunu seçen, hizmetlerin en kutsalını üstlenen, Milletimizin geleceğinde söz sahibi olacak nesilleri yetiştirme sorumluluğunu taşıyan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta eğitim şehitlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum..

Semih Işıkver
MHP Elazığ İl Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol