Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Üstünde

 Hafta sonu Elazığ’da sıcak hava mevsim normallerinin 7 derece üstünde bir seyir izleyecek. 

Bu yıl, yağışların az olması nedeniyle,  kuraklığı derinden hisseden Elazığ’da, sıcaklığında mevsim normallerinin üstünde olması, başta üreticiler olmak üzere vatandaşları tedirgin ediyor. 

Bol Sıvı Tüketin

Meteoroloji verilerine göre Elazığ, son zamanların en sıcak günlerini yaşıyor. Uzmanlar sıcaklıkların etkili olduğu bugünlerde vatandaşları sıcak havaya karşı uyardılar.

Uzmanlar aşırı sıcağa maruz kalanların vücudunda meydana gelen değişikliklerin hayati öneme sahip olduğunu vurguladılar.

Uzmanlar, aşırı sıcaklara maruz kalan bir kişinin, vücut ısısının yükseldiğini, solunumum ve nabız hızının yükseldiğini kaydettiler.

Bu durum ciddi hastalıklara yol açabileceğini ifade eden uzmanlar sıcak havalarda mümkün olduğunca dışarı çıkılmamasını ve bol sıvı tüketilmesine dikkat çektiler.

 Cumartesi En Sıcak Gün Olacak

 Hafta boyunca parçalı bulutlu bir havanın etkili olacağı Elazığ’da hava sıcaklık değerlerinin ise şu şekilde olması bekleniyor;

 Bugün: En Düşük:16 En Yüksek:33

Çarşamba: En Düşük:15 En Yüksek:34

Perşembe: En Düşük: 15  En Yüksek: 31

Cuma: En Düşük: 17 En Yüksek: 34

Cumartesi: En Düşük:17 En Yüksek:36

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol