Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

SİZ DE BÖYLE YAPARSANIZ

Bir otelde gerçekleştirilen Tarıma Dayalı (Besi) Organize Sanayi toplantısına; Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç,  İl Müdürü Dr. Turan Karahan, Elazığ TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar, Elazığ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Murat Çiçek, Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürü Nizamettin Çetiner ve TSO Proje Koordinatörü Osman Seçkin, Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba, Karakoçan İlçe Tarım Orman Müdürü Mehmet Yıldız ve Bulgurcuk Köyü Muhtarı ve azalarının katıldığı toplantının fotoğrafları haber yapılsın diye basına servis edildi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tarım İl Müdürlüğü tarafından servis edilen fotoğraflarda, toplantıya katılanlardan bir kaçı dışında maske takmayanların yanı sıra sosyal mesafenin de bulunmadığı kapalı bir ortamda sigaralar içilerek toplantının gerçekleştirildiği görülmekte.

VİRÜSTE Mİ AYRIMCILIK YAPIYOR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bilim insanları ve devlet yetkilileri vatandaşı maske, mesafe, hijyen konusunda duyarlı olmaya çağırırken, kurallara uymayanlara ceza işlemler uygulanırken, aralarında bir daire başkanının da bulunduğu toplantıya katılanların sergiledikleri görüntü ve bu görüntünün servis edilmesi ne anlama geliyor. Lokantaların kahvehanelerin kapalı olduğu esnafının evine ekmek götüremediği bir ortamda bu virüs bulaşacağı insanları seçiyor mu?

YASAKLARDA ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR

Pandemiyle mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamalara bakıldığında, vatandaşın kısıtlamalara uyduğu ancak, yönetici ve bürokratların uymadığı gözlenmekte… İl valisinin hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen Hazar Baba kayak merkezini dolduran kalabalıklarla çektiği fotoğrafı paylaşmasından tutun da siyasilerin gerçekleştirdikleri kalabalık toplantılara kadar…

Kısıtlamayı delen vatandaşlar cezai işlemden kurulamazken, idareci ve yöneticilerin çifte standart uygulamaları vatandaşın tepkisine neden oluyor.

YA SİZDE UYUN YA DA KISITLAMALARI KALDIRIN

Vaka sayılarının tekrar tırmanışa geçtiği şu günlerde, kuralların esnetilmeden uygulanması gerektiği ifade edildi. Elazığ’da karantina altına alınan üç köyün yanısıra Çaydaçıra Mahallesi’nde de üç sitenin karantina altına alındığı belirtildi.

Durumun vehametini koruduğu vaka sayılarında artışın gözlendiği şu günlerde, her ay kapanan esnaf sayılarında artışların yaşandığı bir ortamda, yönetici ve idarecilerin böylesi davranışları karşısında vatandaş,” ya sizde uyun, ya da kısıtlamaları kaldırın”  diyor.

Anahtar Kelimeler:
SİZ DE BÖYLE YAPARSANIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol