Öne Çıkanlar FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ ENDİŞELİ BEKLEYİŞ ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI

Bu haber kez okundu.

SORUN ÇÖZMEYE GELMEDİLER

İki gündür Elazığ’da çalışmalarını sürdüren Deprem araştırma komisyonu üyelerinin Elazığ’a geliş amaçları AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ tarafından açıklandı. Elazığ Valiliği önünde toplanan mağdur depremzedeler dertleri anlatmak için komisyon üyelerini beklerken, Milletvekilleri Zülfü Tolga Ağar ve Zülfi Demirbağ vatandaşı dinleyip sorularını cevaplandırdılar.

SORUNU ÖĞRENİP, BAŞKA BİR İLDE OLASI BİR DEPREMDE ÖNLEM ALMAK İÇİN GELDİLER

Büyük bir ümitle yaşadıkları sorunlarının çözümünü bekleyen Elazığlı depremzedeler 14 ay sonra gele

n Deprem araştırma komisyonunun Elazığ’a gelme nedenlerinin bir başka ilde olası deprem sonrası yaşanacak sorunları önlemek için Elazığ’da deprem sonrası yaşanan sorunları öğrenmeye geldiklerini belirtildi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ komisyonun neden geldiğini açıkladı. Demirbağ serzenişte bulunan vatandaşlarla arasında geçen konuşmada,” Bir dinle bir şey anlatacağım. Şimdi sen bodrumu çektin mi? çektin. Sen çekmeseydin ikinci katı çeken çekecekti. İllaki biri çekecekti. Komisyonun Elazığ’a gelmesinin amacı yakın tarihte 1 yıl önce burada bir deprem olmuş, Elazığ’da ne gibi sıkıntılar yaşanmış bunları öğrenip bir İstanbul depreminde bir başka ilde deprem meydana geldiği zaman aynı sıkıntıları yaşamamak için tedbir almak, yoksa Elazığ’da ki sizin sorununuzu çözmeye gelmemişler” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SORUN ÇÖZMEYE GELMEDİLER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol