Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

“ Taraftar Desteğine İhtiyacımız Var!"

3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Temsilcimiz Elazığspor 5.Hafta'da ilimizde karşılaşacağı Karaman Belediyespor Müsabakası'nın hazırlıklarını tamamlarken, Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, Pazar günü oynayacakları Karaman Belediyespor karşılaşmasında ilk galibiyeti almak için mücadele vereceklerini belirtti.

Takım olarak iyi mücadele verdiklerini ancak bireysel hatalar yaptıklarını belirten Cafer Aydın; “ Osmaniyespor karşısında çok iyi mücadele verdik ancak yaptığımız basit bir hata gol yememize neden oldu. Ardından maçı kaybettik. Oysa durum 0-0 iken girdiğimiz iki pozisyon vardı. Bunları skora yansıtmış olsaydık çok farklı bir netice ile maçtan ayrılabilirdik."dedi.  

*AYDIN; "KUPADA GÖSTERDİĞİMİZ MÜCADELENİN ÜSTÜNE KOYAYACAĞIZ..."

Pazar günü oynayacakları Karaman Belediyespor karşılaşmasından önce  hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçı oynadıklarını belirten  Cafer Aydın; ” Bu maçta da takım olarak iyi mücadele verdik.Aslında kupadan elenip lige dönmemiz ve ligde başarılı olmamız gerekiyordu.Oyuncularımızın buna rağmen mücadelesinden memnun kaldım.Bu mücadeleyi üzerine koyarak yarın sahaya yansıtmanın çabasında olacağız. Takımımızın sahadaki mücadelesini Taraftarlarımızın da tribünde desteklemesi, oyuncularımızı motive etmesi ile 90 dakikanın sonunda sahadan sezonun ilk üç puanını alarak ayrılmanın mutluluğunu yaşarız. Tüm planlamamızı bu maçı kazanmak üzerine oluşturduk.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol