Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Teknik Heyet Açıklamalarda Bulundu

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü karşılaştığı Kızılcabölükspor’u 3-0 mağlup etti.

Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü’nde alınan 3-0’lık galibiyetin sevinci yaşanırken, kulüp başkanı Tuncay Kaymak ve Teknik Sorumlu Ender Çınar açıklamalarda bulundular.

KAYMAK: GALİBİYETLERİN DEVAMI GELECEK

Tuncay Kaymak, “Galibiyet bizim için önemliydi Galibiyetle başladık. İnşallah devam edeceğiz. Hedefimiz üst sıralar. İnşallah ona en iyi şekilde ulaşırız. Heyecan tabi ki oluyor.

Sezonun ilk maçı. Galibiyetle başlamak önemli. Yeni oluşturduğumuz bir kadromuz var, genç kadromuz var. Bu kadro 4-5-6. haftalara kadar daha da oturur yerine. İnşallah daha iyi yerlere varırız.

Umutluyuz. İnşallah devre arasına kadar güzel sonuçlar ele alırız” ifadelerini kullandı.

ÇINAR: AYAĞIMIZI YERE SAĞLAM BASACAĞIZ

Ender Çınar, “Futbolcu arkadaşlarımı kutlamak istiyorum. Gerçekten bugün yüreklerini ortaya koydular. Kişilikli, karakterli bir toplulukta çalıştığımın farkındayım. Tecrübeli gençlerle tam bir kolej takımı olduk. Futbolda olması gerekenleri bugün sahada uyguladıkları için ben futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu galibiyetle tabi ki biz her maçımızı final maçı olacak ama ayağımızı yere sağlam basacağız. Ama ondan sonraki maça tamamen odaklanacağız. Bizim her maçımız final maçı gibi” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol