Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

TELEVİZYONLARIN YENİ PROGRAMI GÜNIŞIĞI YAYINDA

Moderatörlüğünü Gazeteci Nafiz Koca’nın yaptığı Günışığı Programı,” Hiçbir Şey Karanlıkta Kalmayacak” Parolasıyla start alıyor.

Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu üyesi Necati Çetinkaya’nın konuk olarak alındığı Günışığı Programının ilk bölümü Perşembe günü saat 21.00’de ekranlarda olacak.

Gazeteci Nafiz Koca, İlk programının heyecanını yaşadığını ifade ederek,” Tabii ki heyecanlıyım güzel programlar ve ses getirecek Elazığ kamuoyunda konuşulmayanların koşulduğu bir program yapmak için hazırlıklarımızı yaptık. Başta Kanal 23 Televizyonunun yönetim kurulu başkanı olmak üzere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Programımızın ilk programımızın ilk konuğunu da Ak Parti Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Kurucular Kurulu üyesi Necati Çetinkaya’nın olmasını istedik buradan Sayın Çetinkaya’ya da teşekkür ediyorum. Parolamız hiçbir şeyin karanlıkta kalmaması, her şeyin konuşulabileceği bir program olmasıdır.” Diye konuştu.

Günışığı Gazetesi olarak Gazeteci Nafiz Koca’ya başarılar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol