Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

TOBB ve Halkbank Arasında Finansman Anlaşması İmzalandı

Webinar sistemi üzerinden gerçekleştirilen toplantıya TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu,  Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Elazığ Ticaret Borsasını temsilen Başkan Mehmet Ali Dumandağ ve 365 oda borsanın katılımı ile gerçekleşti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, buradaki konuşmasında, Halkbank Paraf ticari kredi kartı sayesinde esnafın vadeli mal alım satımı, bankalardan kredi çekmekte ve çek senet gibi işlemlerinde yaşadığı problemlerin sona ereceğini söyledi.

Protokolle ilgili açıklamada bulunan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ; “Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Paraf Kart” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Alıcı ve satıcının güven içinde alışveriş yapmasının önünü açıyoruz.

Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Elazığ Ticaret Borsası  olarak; içinde bulunduğumuz bu zorlu süreci üyelerimizin daha rahat atlatması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yine 10 gün kadar önce Ziraat Bankası ile de benzer bir protokol imzalamıştık. İmzalamış olduğumuz söz konusu protokollerin üyelerimizin büyük sıkıntılar yaşadı bu zorlu dönemde finansman ihtiyacını karşılarken, üretimde ve ticarette de devamlılığı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol