Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

Toraman: "Allah Belediye Başkanımızdan Razı Olsun"

Toraman, Günışığı'na yaptığı açıklamada, öğrenci servisi esnafının 10 aydır ciddi anlamda mağdur olduğunu belirterek, " Bu süreçte öğrenci servisi esnafımızın cebine beş kuruş para girmedi.

Bankalardan çektikleri kredilerle bağ kur primlerini ve araçlarının vergisini ödedi. Bunun ötesinde evinin idaresi yaptılar. İhtiyaçlarını kredilerle karşıladılar.

Kullanmış oldukları kredileriyle evlerinin geçimini yapıyorlar.

Bugün tüm esnafımız perişan. Bizler de esnafımızın yanında olmak için yetkililerimizden destek talep ettik. Sağ olsun Belediye Başkanımız toplu taşıma yapan minibüs esnaflarımızdan yıllık aidatlarını almadı. 2 yıl da öğrenci servislerimizden almadı.

Ticari taksicilerimizden de 2 yıl aidat almadı. S plaka öğrenci servislerine Bin lira destek verdi.

Bu destekten faydalanacak 380 esnafımız var. Belediye başkanımıza esnafımıza duyarlı davrandığı için ne kadar teşekkür etsek az.

Allah razı olsun. Hangi taleple gittiysek belediye başkanımız taleplerimize ciddi anlamda destek verdi." diye konuştu.

Başkan Toraman, kamyoncu, nakliyeci, taksici, minibüsçü, taşımalı eğitim yapan esnafların da mağduriyetleri olduğuna değinerek, bu esnaflara destek verilmesi için de gerekli girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol