Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Türk Eğitim Sen  Kongresi Yapıldı

 Tek liste ile gidilen kongrenin galibi  Fatih Murat Taşkın oldu. 100'ün üstünde delegenin oy kullandığı, tek liste ile gidilen kongrede Fatih Murat Taşkın başkanlığındaki liste oyların tamamını aldı.

“Sorunların Tespitinde Rol Oynayan Bir Sivil Toplum Örgütü Anlayışı Benimseyeceğiz”

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi'nin yeni başkanı oldu. Türk Eğitim-Sen Elazığ Şube Başkanı Fatih Murat Taşkın kongrede  yaptığı konuşmada, “ Bugün Türk Eğitim-Sen 7. Olağan Kongresini birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştiriyoruz. Kongremize katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Demokratik bir ortamda üç adayla birlikte yürütülen delegelik seçimlerinde yarışan tüm delege adaylarına, diğer başkan adaylarına seçim sürecinde sergilemiş oldukları sendikamıza yakışır tutumlarından dolayı ayı ayrı teşekkür ediyorum.

Yine Elazığ şubesinde bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve delegelerine sendikamızın bayrağını her türlü olumsuzluğa ve zorluklara rağmen ileriye taşıdıkları için şükranlarımı iletiyorum. Bizler yeni yönetim kurulu olarak, bu bayrağı en yükseğe taşımaya gayret göstereceğiz. Üyelerimizin özlük haklarının korunması adına, sesimizi en gür şekilde çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca, yaşadığımız şehre olan sevgimiz ve vefamız gereği; eğitim konusu öncelik olmak üzere, şehrimizin birçok sorununa çözüm önerileri arayan ve bu sorunların tespitinde rol oynayan bir sivil toplum örgütü anlayışını benimseyeceğimizin bilinmesini istiyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol