Öne Çıkanlar O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti ARPA FİYATLARI GÖZDEN GEÇİRİLSİN FIRAT FESTTE KONSER VE SİNEMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bu haber kez okundu.

Türkiye Birincisi İlimizden

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenlenen Kültür ve Sanat yarışmalarının bu yıl ki finalisti yine Elazığ'dan oldu.

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezimiz aracılığı ile yarışmaya katılan gençlerimiz, Gençlik Liderlerimizin yönlendirmesi ve takibiyle yine istediğimiz sonuçlarla yarışmada yerini aldılar. Bir Şiir Bir Nefes kategorisinde finallerde şehrimizi temsil eden Muhammet Mert Özdemir Türkiye 1'incisi oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN: " Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimizin sadece sportif anlamda değil aynı zamanda sosyal ve kültürel anlamda da gelişimlerine yaptığımız desteklerin bir sonucu olarak Gençlik Merkezimizin gönüllü gençlerinden Muhammed Mert ÖZDEMİR'in bizleri gururlandıran derecesinden dolayı Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. "ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol